9 May 2013

.. & AN OLD FAVORITE

  Jacket // Tommy Jeans, Dress & Sunnies // H&M, Boots // Vagabond, Bag // Whyred

Sikke en skøn dag det har været i dag! Jeg stod tidligt op og brugte formiddagen på at læse en kvantitativ undersøgelse af skoleelevers attituder til skolen. Siden fik jeg kæresten med op på cyklen og ud i solen, hvor vi har nydt Stockholms goder resten af eftermiddagen. Det blev blandt andet til hygge i Vasastan og en tur forbi smukke Kungsträdgården, hvor alle de fine kirsebærtræer blomstrer. Vi var dog ikke de eneste der ville nyde synet og det var nærmest som om at hele Stockholm havde valgt at nyde synet sammen med os ;) 

Det har været skønt med en halv fridag, men i morgen skal jeg bruge hele dagen på universitetet, da jeg skal have lavet min interviewguide færdig. Jeg har mit første fokusgruppe interview i næste uge, så der er lige en masse praktisk omkring dette som skal på plads. Jeg er spændt og glæder mig til at prøve metoden af praktisk. Man kan læse nok så meget metodelitteratur, man skal altså ud i den virkelige verden og prøve det af, førend man kan vide, hvad det drejer sig om. 
Havde jo ellers også planer om en ph.d. ansøgning dette forår, men da specialet har drillet lidt, har jeg valgt at udskyde min ansøgning. Så håber jeg bare på, at der bliver flere stillinger slået op til efteråret så jeg kan søge dér i stedet. Ellers finder jeg nok noget andet interessant at lave udenfor universitetets vægge. Har hørt at det også skulle være okay derude på den anden side ;) 

Nåh nu vil jeg smutte. Skal til træning lige om snart. Har ondt i hele kroppen fra tirsdagens træning, så det skal blive godt at rive lidt i musklerne igen, det plejer at løse lidt op for ømheden. 
Nu blev det jo en hel smøre, egentligt ville jeg bare lige vise jer et par billeder fra dagens outfit. Dem har I ovenstående! Rigtig god aften. 

Translation: A whole lot about my day and some shots of my outfit. I have been enjoying an afternoon in sunny Stockholm. Now off to practice. Have a great night.

6 comments:

 1. Det lyder også spændende endelig at kunne "afprøve det i virkeligheden" :) Jeg håber det hele løser sig mht. ph.d. ansøgningen - Men det lyder som om du har truffet den rette beslutning :)
  Og flot ser du ud - Er vild med jakken!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det bliver rigtig spændende! Det plejer at løse sig ;) og tak for dine fine ord :)! Xx

   Delete
 2. Hvor er du fin!
  Ååh jeg husker det alt for godt alt det med interview osv. God fornøjelse med det. jeg sidder også med lektierne :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Mette :-) Det hele er lidt spændende også. Så det er med også at nyde det! God lektielæsning :)

   Delete
 3. Det lyder som en super god dag! :)
  Og denim hitter altid! Elsker din jakke ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det var en rigtig dejlig dag! Jeg er også rigtig glad for den ;) Xx

   Delete