4 Feb 2013

SUNDAY BARGAINGod formiddag derude! Jeg er stået ALT for sent op og jeg burde derfor sidde med hovedet i mit speciale planlægning, men nu er det så lang tid siden at jeg har fået blogget, så det bliver dagens første gøre mål. Jeg arbejdede et par timer i går, så på vej hjem tog jeg et stop forbi H&M. Egentligt fordi jeg ville have en nederdel jeg har haft i tankerne, men jeg fandt i stedet disse jeans til 50 kr. (svenske) Så de blev nød til at komme med hjem. Hvad synes I? De er perfekte her til foråret synes jeg.
Nu vil jeg komme i omdrejninger, jeg er SÅ meget bagud med alt.. Kan I have en fantastisk mandag. Forresten så har jeg min nye sweater på som jeg viste jer HER. Den har vist sig at være et perfekt køb og glæder mig til at bruge den til forår/sommer sammen med shorts og bare ben.

TRANSLATION:
After work yesterday I went by H&M in town. I have had a skirt in my thoughts that I wanted to try on, but instead I found these jeans. They were only 50 SEK. So I had to have them. They are perfect for spring and I love a good bargain like that. I have SO much stuff to do today for school, so I should get going. Have a wonderful Monday! BTW, I am wearing my new sweater, that I showed you guys HERE. I really like it and I can't wait to wear it with shorts and skirts this spring/summer.

4 comments:

 1. Sikke et kup!
  De sidder virkelig godt :) Og man skal aldrig gå ned på jeans..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det må man virkelig sige at det var! Tak - jeg synes også de passede ganske fint - og nej, jeans kan man vist aldrig helt få for mange af :) Xx

   Delete
 2. Nøj hvor er den sweater flot! :) Vild med farven & "mønstret"

  www.itsmypassions.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Julie, jeg er også rigtig glad for den. Der er fra H&M Trend og jeg har også vist den tidligere på bloggen! Xx

   Delete