21 Oct 2012

WITH THE COAT


Så er den lidt varmere frakke kommet på igen. Min version er en gammel model fra United Colors of Benetton. Jeg har haft den i så mange år nu og mindes at min mor købte den til mig på en strøgtur tilbage i 2006 må det have været.. Crazy. Jeg har ikke brugt den hver vinter siden, men næsten og min søster har også haft den brugt, så man må sige, at den har været pengene værd! Når sneen og vinteren for alvor kommer til Stockholm, så er det selvfølgelig den HER som jeg købte sidste år, som bliver min favorit - uden den, ville jeg ikke overleve vinteren heroppe :) Billederne her er lidt mørke, men i kan se bedre billeder af min fine frakke HER. De er taget i det meget tidlige forår først på året.

TRANSLATION:
I have found my old favorite coat again. It's an old model from United color of Benetton. I really love it and I remember when my mom bought it for me back in 2006. Really a good buy I must say! Better pictures of it HERE. It's perfect for now but when winter really hits Stockholm THIS one is my savior. Got her last year and she really took me through my first Swedish winter :)

6 comments:

 1. Replies
  1. Tak :) Ja, den er ret så klassisk, det er helt sikkert også derfor at den har holdt så mange år!! Overvejer, om den skal have sig en makker med lidt mere gang i?! Xx

   Delete
 2. Hvor er den bare flot. Jeg elsker, når man får købt noget, som man kan bruge år efter år :)

  /Stine

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak :) Ja, jeg er virkelig også en fan af sådanne køb - man bliver så fornuftig med årene :) Xx

   Delete