7 Sep 2012

CELEBRATION OF LOVE

Source
I aften flyver jeg og min kæreste hjem til Danmark. Vi flyver hjem til en helt speciel weekend, hvor vi skal fejre kærligheden når den er bedst. Min fantastiske og seje barndomsveninde skal nemlig giftes og jeg kan slet ikke beskrive med ord, hvor meget jeg glæder mig til brylluppet og til at fejre dem. Bryllupper er helt ualmindelige fantastiske og jeg bliver glad helt ned i maven ved tanken om at min veninde har fundet manden i hendes liv, manden som hun vil tilbringe resten af sit liv med. Hvor smukt er det ikke!! Jeg er så glad på hendes vegne og jeg kan slet ikke vente til at nive hende i armen i morgen, bare for at minde hende om, at hun er i live og at hun lever hendes drøm :)

Jeg håber at I får en fantastisk weekend og jeg glæder mig til at dele lidt mere af brylluppet med jer, når jeg er tilbage i Stockholm i næste uge.

TRANSLATION:
Tonight me and my boyfriend is flying home to Denmark. My dearest childhood friend is getting married tomorrow and I can't describe in words how excited and happy I am for her. I am looking so much forward to spend a weekend celebration the love of two people - how amazing is that! 

4 comments:

 1. Åh hvor dejligt, jeg elsker bryllupper!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja - det er jo noget helt specielt over bryllupper og at fejre kærligheden ved en sådan begivenhed er virkelig smukt :)

   Delete
 2. Hvor skønt, mange gange tillykke til dem :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det er fantastisk at være inviteret til bryllup :) Tak! Xx

   Delete