9 Jul 2012

WORK WEAR

 

Sådan her har jeg set ud på job i dag! Matchede den fine nederdel med kærestens aflagte bomuldstrøje, får at bryde det fine look lidt! Nogen gange må det gerne være fint hele vejen igennem, men det er også rart nogen gange at det ikke bliver for fint - og i dag var en sådan dag :) Har I det ikke også sådan?!
Efter arbejde har jeg været rundt i byen på udkig efter sneakers på udsalg, men jeg fandt ikke noget der matchede med dem jeg har i hovedet. Til gengæld kom der et par fine mønstrede bukser med hjem. Jeg har haft et godt øje til dem i et stykke tid og efter at have prøvet dem, blev jeg helt overbevidst! De er skønne, skal nok vise dem én af dagene.

TRANSLATION:
This is how I looked going to work today. I matched my skirt with an old shirt of my boyfriends because I didn't wanted a too fancy look. Like to mix it up like that sometimes! I went on a sneakers hunt around town after work, but I ended up with some new pants instead. Will show you one of these days, they are really nice and perfect for summer and late summer as well :)

4 comments:

 1. Love the outfit!The skirt is beautiful!
  Kisses.

  http://blogdavicm.blogspot.com.br/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you :) It's an old H&M Trend. Xx

   Delete
 2. Hvor er du fin :) Det er et rigtig stilet outfit! Glæder mig til at se dine nye bukser :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak - ja ik', perfekt til kontoret ;)! De er SÅ fine hehe. Xx

   Delete