12 Jul 2012

THIS WAS YESTERDAY

 Pants & Shirt: H&M Trend // Shoes: Vagabond

Godmorgen skønne I :) Jeg var så heldig at få kæresten til at tage disse fine billeder i går. Det bliver jo så meget finere når man har fotograf på! Gid jeg havde det hver dag, kunne være fedt at præsentere så fine billeder for jer hele tiden :) Jeg havde endnu engang mine nye fine mønstrede bukser på. Da jeg havde dem på første gang matchede jeg dem bare med en enkel sort t-shirt, men jeg synes også at det bliv super fint og enkelt med denne pastelblå skjorte. Helt klart et outfit jeg vil kopiere mange gange igen. Hvad synes I? Kan I lide det, eller bliver det for fint til hverdag? Jeg elsker faktisk at være lidt fin på job. Den mulighed har man jo når man sidder på kontor, så forsøger at udnytte det inden jeg igen sidder på skolebænken. Nu vil jeg smutte afsted på arbejde. Kan I have en rigtig god dag!

TRANSLATION:
Yesterday I got my boyfriend to capture these pictures of my outfit. Wish I had a photographer with me everyday - the result is so good :) I'm wearing my new pants and this time I matched them with a simple pastelblue shirt - I really like a simple but classy look like this! Do you guys like it, or is it too fancy for everyday wear? I am off to work. Hope you have a nice day!

8 comments:

 1. Du er så smuk, Jo! Elsker dit outfit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Nina, Sikke en sød besked :) Jeg synes også det er ret fint det her outfit ;) Xx

   Delete
 2. Smuk kombi babe, det må du have på i weekenden når vi skal cruise i Stockholm :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Skønne :) Glæder mig til cruise :) Xx

   Delete
 3. Ej hvor er du smuk! Du er så flot i farver og mønstre ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Mette :) Jeg tror også jeg skal blive bedre til at få lidt mere af den slags ind i garderoben, for synes faktisk også at det virker ret godt ;) Xx

   Delete
 4. I love the pants. they remind me of the Alexander Wang ones. great outfit

  http://jenalyenns.blogspot.ca/

  ReplyDelete
  Replies
  1. I really love them too ;) Thank you! Xx

   Delete