18 May 2012

BLACK & YELLOW

 

Disse billeder er fra i går, hvor jeg egentligt opholdte mig mest indenfor pga vasketøj og opgave skrivning (men jeg lokkede lige den tømmermands ramte mand med ud i solen, så der kunne tages billeder) Meget meget simpelt - t-shirt og coatede jeans, men dejligt med lidt farve! Aftenen brugte jeg med træning. Er begyndt med ny træning, som er så hårdt at jeg på anden dagen har svært ved overhovedet at bevæge mig rundt. Jeg siger jer at det er fantastisk. Jeg elsker når man kan mærke at man har brugt sin krop til det yderste! Kan I ikke også godt det? Skoene er fra vagabond og dem viste jeg for noget tid siden HER - dem er jeg virkelig glad for.

TRANSLATION:
Simple outfit from yesterday where I spend most of my day inside doing laundry and working on my exam paper... I have shown the shoes earlier HERE - Really glad I bought them.

6 comments:

 1. Ih hvor kan jeg godt lide din tee :)
  Oh jo elsker også når jeg kan mærke at jeg har brugt min krop - det er en helt fantastisk følelse :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak :) Jeg er faktisk også rigtig glad for den - det er en gammel sag fra H&M. Dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste, der nu synes det er meget rart at det faktisk gør ondt når man har trænet :) Xx

   Delete
 2. Super fint og enkelt outfit. Jeg elsker kontrasten mellem sort og gul.

  http://ditteshoppingestrup.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det er dejligt nemt og enkelt :) Synes også farverne er fine sammen! Xx

   Delete
 3. this is a great outfit

  http://jenalyenns.blogspot.ca/

  ReplyDelete