19 Mar 2012

MONDAY BANANA/CHOCOLATE CAKEHej Skønne I :) Så er jeg tilbage på bloggen efter en SKØØØØN weekend med mine veninder hjemmefra! Det har været fantastisk med besøg og vi har virkelig bare hygget og ja, shoppet hehe. Så jeg har en masse fine sager, jeg nok skal få op på bloggen løbene de kommende dage, så I kan se alle de fine ting. Håber I også har haft en fantastisk weekend? og ikke mindst en god start på ugen. Efter at jeg vinkede farvel til pigerne i middags har jeg været rimelig aktiv - gjort rent, vasket tøj og ja, så havde jeg også lige overskud til at bage en lækker banan/chokolade kage :) men det betyder så også, at jeg omgående kunne falde om på sofaen lige nu, men jeg har en del praktiske ting at ordne endnu, så jeg må vist hellere holde øjnene åbne og komme videre i dagens program. Jeg tænkte bare lige at jeg ville sige hej til jer inden :)
Her er et lille billede af den lækre kage - ville ønske jeg lige kunne dele et stk til jer hver ud af skærmen, men I må nøjes med at forestille jer den i stedet! :)

TRANSLATION:
Hey Wonderful you :) I am back after a WONDERFUL weekend with my friends from home! We had such an amazing time this weekend and not to mention we did a lot of shopping, so these coming days I'll show you guys some of the stuff :) After saying goodbye to the girls today I cleaned, did laundry and just finished baking this lovely banana/chocolate cake - I am telling you it's good and wish I could give every single one of you a piece :) Hope you had a lovely weekend and a good start to this new week?

8 comments:

 1. Mmmmh mums det ser lækkert ud :)

  bytorp.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det kan jeg love dig for, at den også var :) Xx

   Delete
 2. Ååååårh, ser virkelig lækkert ud!

  http://acherrygirlindeed.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja ik' ;) Den var super god! Xx

   Delete
 3. Årh mums, sådan en gang banan/chokoladekage er godt og det er ofte super nemt at lave! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er virkelig godt og ja, det var super nemt, havde alle ingredienser liggende og så tager det jo ingen tid :) Xx

   Delete
 4. mums hvor ser den lækker ud! får helt lyst til selv at hoppe i køkkenet!
  Rigtig fin blog du har dig :-) - kig gerne forbi hos mig http://lyseroedtliv.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Først og fremmest tusind tak, er glad for at du synes om bloggen :) - og Jep du kan tro den var lækker! Selvfølgelig kigger jeg forbi :) Xx Jo

  ReplyDelete