20 Feb 2012

DREAMING...


Jeg sidder på biblioteket og prøver at samle mig og mine tanker om et essay jeg skal skrive til næste uge... Men det er som om, at jeg har mistet al min motivation, lyst og interesse for det her fag, hvilket gør det super svært at samle sig om en opgave og faktisk at yde en indsats! Det er træls og jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal finde motivationen.. Har så mange tanker om bare at finde et job i stedet og tage en pause fra studiet.. Men af én eller anden grund, så bliver jeg alligevel hængende på skolebænken... Hmmm nåh det var lige lidt tanker herfra :) Håber I har en god mandag? I stedet for faktisk at lave noget på opgaven, sidder jeg og drømmer lidt, håber sådan at det kan give motivation haha :) Lige nu drømmer jeg mig til alle de fine sager fra ZARA's nyeste lookbook! Har I set den og drømmer I også? Hvis I ikke har set den, så har I linket HER. Jeg tror desværre at jeg bliver nød til at forlade drømmen og faktisk samle mig om opgaven. Den skriver jo ikke sig selv! Men I må have en god mandag, faktisk hjalp det lidt på humøret at skrive det her indlæg :) Det er virkelig én af grundene til, at det er fedt at blogge :)

TRANSLATION:
I am caught in an essay that I am trying to write - but my problem is that I have completely lost all of my motivation and interest in this subject and really wondering about just getting a job instead, but somehow I stay in school anyways... Hmm! Right now instead of actually writing I am sitting here at the library dreaming about every single piece in the new ZARA lookbook! It is SO beautiful and I want it all. How you seen it and are you dreaming about it too? If you haven't seen it yet, HERE is the link. I hope you are enjoying your Monday - I should actually get back to this essay..

2 comments:

 1. god arbejdslyst :-) Ja jeg drømmer mig også langt væk. suk. Kender godt det der med motivationen, jeg håber at du finder den :-)
  Det er præcis også derfor, at jeg elsker at blogge !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak! Hvor er det dejligt at høre, at jeg ikke er alene om at miste motivationen :) Xx Jo ps. Håber at alle der mister den, finder den igen!

   Delete