20 Dec 2011

PACKING

Her til aften har jeg hygget mig med at pakke! Synes altid det er SÅ svært, hvad man skal pakke ned tøjmæssigt, når man skal være væk så lang tid. Jeg skal også have tøj med til både juleaften og min fødselsdag og fordi jeg næsten altid beslutter mig på selve dagen for, hvad jeg vil have på, så er det altså svært! Har I nogle gode fif til pakningen? Hvad gør I, når I skal afsted længere tid og vil have hele garderoben med (men det tillader de nok ikke ombord på flyet :))?

TRANSLATION:
Tonight I have been packing. I don't mind to pack, I'm just always in a dilemma when I need to pack for more than just a weekend. It's hard to know what I wanna wear when I'm there, since I basically always decide in the mornings. Hmm.. Do any of you have some good tips for packing? What do you guys do, when you can't bring your whole wardrobe? Would love to know :)7 comments:

 1. uha, det kender jeg alt for godt. Jeg tager som reglen mine yndlingsbasisting med, min. 1 fin kjole, praktiske sko+et par høje som går til det meste. Hvis jeg slet ikke kan begrænse mig, pakker jeg alt og beder til at der er ekstra plads i min kærestes kuffert;-)


  love
  modepistol

  ReplyDelete
 2. Hehe tal for tippet! Måske jeg kan finde på noget lidt midt imellem det du foreslår, min kæreste skal desværre ikke med hjem til jul, så den kan jeg ikke bruge denne gang, ellers kan du tro at jeg også gør brug af det :) Xx

  ReplyDelete
 3. Som modepistol skriver. Så tag et par hæle med Som passer til lidt af hvert. Ellers så husk dine assesories så som din flotte guldhalskæde. En fed neglelak også. Så er man altid godt kørende. Med disse ting kan man hurtigt style everything up! ;)

  ReplyDelete
 4. @ Liv: De høje hæle er nu pakket og lidt neglelak og læbestift er også kommet med, selvfølgelig! :) ps. guldhalskæd(erne) kom også med :)

  ReplyDelete