12 Jan 2012

A NEW BEGINNINGMe right before my home yoga session, feeling really good about it :)I går besluttede jeg mig for, at investere i lidt yoga udstyr! Faktisk stod valget mellem det eller et par nye bukser! Jeg er glad for min beslutning :) Jeg har jo massere af bukser og nu synes jeg faktisk at det er vigtigere, at der kommer lidt fokus på mit eget velvære i stedet for.. Så derfor blev valget en yoga video og en lækker yoga måtte, så nu skal der dyrkes yoga herhjemme i stuen. Jeg startede allerede i går med en 60 min. session og jeg siger jer, at det kan mærkes i kroppen i dag, som man siger på svensk, så har jeg virkelig en god omgang träningsvärk (ondt i kroppen efter træning) :)! Men jo, som sagt så har jeg brug for at fokusere mere på min egen velvære, tror faktisk de fleste af os, kan glemme det i vores travle hverdag.. Men man får det bare SÅ meget bedre, og det er jo ikke fordi der skal en hel livsstilsændring til, det er bare små ting, såsom dyrke regelmæssig motion, tage sig tid til sig selv igennem egen tid, ved foreksempel at dyrke yoga og mindfulness og så det sværeste.. Skrue ned for alt sukkeret! Jeg får simpelthen for meget, og jeg var blevet så god inden jul og kunne virkelig mærke en forskel i kroppen, det vil jeg igen :) Jeg er ikke fanatisk, så det bliver ikke noget med, at jeg slet ikke må spise søde sager, det skal bare være i mindre mængder og så ikke hver dag, som det har været nu i rigtig lang tid! Puha sikke en smøre, nu vil jeg stoppe her. Gøre mig klar og tage i motionscenter. Håber at I nyder jeres dag, og at I måske har kunne bruge dette indlæg til motivation eller inspiration.. Det har i hvert fald motiveret mig :)

TRANSLATION: 
Yesterday I decided to buy a yoga mat and a yoga dvd instead of a new pair of pants. I'm actually very happy with the desicion :) It's time for me to focus more on my being instead! I started as soon as I got home yesterday and did a 60 min. session and wow I'm sore today, but it actually feels very good. I have been slacking so much when it comes to focusing on my wellbeing, so now it's the time to start again. For me it involves going to the gym 2-3 times a week, practicing yoga and mindfulness and most importantly and also the hardest, cutting down on the sugar. I have seriously been eating too much crap lately. But I'n not fanatic, it doesn't involve a no sugar policy, just a cutdowm. I know all of these things will make me feel so much better, can't wait to get started. Which I will actually do now, by going to the gym! I hope you guys might find some inspiration or motivation in this post, if you feel like it's time for a new change.. At least I got a lot of motivation making this post, so I hope you do the same :)

4 comments:

 1. Det var en god idé :-) Jeg vil selv rigtig gerne i gang med yoga, men jeg venter lidt endnu, for mit fitness center vil oprette et hold. SÅ kunne jeg jo overveje, at købe et sæt efterfølgende :-)

  Det er en rigtig sød blog du har dig og jeg er nu fast læsere.

  Kærlig hilsen
  Marica fra http://maricatwieser.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. @ Marica: Tusind tak for din søde besked og hvor er jeg glad for at du er blevet fast læser :) Du kan tro det er skønt med yoga og du skal glæde dig til du skal starte :) Endnu engang tak for din søde besked! Xx Jo

  ReplyDelete
 3. Gorgeous look!

  Much love from the SABO SKIRT girls!
  SHOP: www.saboskirt.com
  BLOG: www.saboskirt.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. @ Sabo skirt: Thank you so much :) Xx Jo

  ReplyDelete