30 Apr 2013

MONDAY


Pants & shirt/ HM Trend, Sneakers/Nike, Jacket/Benetton, Scarf/Homemade, Sunnies/HM divided

Havde søndag på en mandag!! Så komfortabelt! Se lige bort fra det noget sammenbidte smil jeg har ;)

Translation: Sunday on a Monday!! Very comfortable! Don't mind the expression on my face - don't know what happend ;)

29 Apr 2013

SHANELLE

Her er den fine nederdel, som jeg var så heldig også at få med hjem fra Carin Wester lagersalg. Haps haps. Fik den til en virkelig god pris. Elsker sådanne scoop! Synes den er så fin med detaljerne foran!

Translation: This is the skirt that I bought from Carin Wester sample sale on Friday as well. Love it, especially the details in front!

NEW NUDE PANTS

Jer der følger med på instagram har nok godt set disse fine nye bukser som jeg hapsede med hjem fra Carin Wester lagersalget i fredags, men til jer der ikke har set dem, så får I lige et billede her. De ser lidt rosa ud på billedet, men de er altså nude! Super skønne og dejlige at have på. Dem skal jeg nok blive glad for. De er fra en ældre kollektion, men jeg fik en fin sag af en nederdel med fra SS13, den viser jeg lige senere. Xx

Translation: I got these new pants from Carin Wester Sample Sale on Friday. Love them. They are super comfortable and I am sure I will use them lots. They are from an old collection, but I got a nice skirt from her SS13 collection as well. Will show it to you guys later. Xx

23 Apr 2013

UPSIDE DOWN


Godaften de damer! Jeg har været SÅ umotiveret i dag - det eneste produktive jeg har lavet, ud over at sende 15 mails til forskellige rektorer, er at jeg har taget billeder af mig selv på hovedet! Jep. Så.dygtigt.er.jeg. Nemlig. Nåh til gengæld prøver jeg at indhente det forsømte her til aften i stedet. Jeg har placeret mig på sofaen med CV'et foran mig. Det skal nemlig oversættes til svensk. Sådan noget kan godt lige pludselig gå hen at blive en helaftens-seance (sådan staves det vist ikke?!) Anyways.. ville bare sige hej, sådan på hovedet.op.og.ned. Håber I har haft en god dag. Så I forresten den fine blå blazer jeg lagde et billede op af tidligere i dag? Den er fin. Virkelig fin. Tilbage til CV'et.
Xx

BABY BLUE BLAZER


Fin.med.fin.på.

22 Apr 2013

HOW WOULD YOU DRAW YOURSELF?

Hej Piger!
Der er næsten gået halvanden måned siden mit sidste indlæg. Jeg har ikke haft inspiration til at skrive noget på bloggen, så jeg tog mig den tid jeg behøvede, i stedet for at skrive en hel masse 'bare fordi'.
Men dette bliver jeg nød til at dele med jer!

Jeg så denne her kampagne i morges og vidste, at jeg blev nød til at dele den. Dele den, så så mange kvinder som muligt kan få den at se. Jeg synes den er smuk og jeg fik tårer i øjnene og en knude i maven da jeg så den. Det gør ondt på mig at mange kvinder ikke synes at de er gode nok, fine nok, smukke nok, tilstrækkelige nok. og.så.meget.mere. INKLUSIV mig selv. Derfor tårer i øjnene og knude i maven. Jeg tror som mange af jer derude, at vi har dårlige dage og gode dage, også i forholdet til, hvordan vi ser os selv. OG DET ER OKAY. Hvad der IKKE er okay, er at dyrke alle de negative tanker og udsagn vi har om os selv. For det er jo ikke sandt, og ikke sundt.

Denne video er sådan et godt tegn på, AT vores egen indre kritiker IKKE taler sandt. Personligt er jeg min egen hårdeste kritiker og det kan være godt, men det kan også være skidt. Jeg er stadig i en proces med at finde en balance. Måske dette er en livslang proces, måske ikke. I hvert fald er det så vigtigt at vi reflekterer over, hvordan vi portrætterer os selv, opfatter os selv, og italesætter os selv. Vigtigst af alt over for OS SELV! 

Jeg synes at I skal gøre jer selv den tjeneste, at se denne nye kampagne fra dove og måske tænke over, hvis nødvendigt, hvordan I ville tegne jer selv. Jeg har for en lille måned siden revet min gamle tegning i stykker og nu har jeg tegnet en ny. DEN er SÅ FLOT og DEN er jeg STOLT over. Jeg kan kun opfordre jer til at gøre det samme :-).