31 May 2012

WINDY HAIR & FLOWERS





Hey Girls! Nyder I jeres dag? Jeg er lige kommet hjem til mine forældre efter et par fantastiske timer med en skøn veninde fra Århus - kunne ikke have tilbragt dagen i bedre selskab. Det er så skønt at være hjemme og få mulighed for at se alle de mennesker jeg virkelig holder af og som i hverdagen er SÅ langt væk fra mig. Det giver mig sådan en fantastisk ny energi og jeg føler nærmest jeg kan overkomme alt nu efter disse dage :) Det er fantastisk! I får lige lidt outfit billeder fra i går. Nu vil jeg hygge med min mor. Det er også noget af det bedste :)! Er der forresten nogle af jer som er til Distortion i disse dage? Jeg fik det ikke planlagt sådan at jeg var i København i år i denne weekend, men jeg har virkelig gode minder fra de to forrige år - det er jo super fedt at alle gaderne i København bare bliver til én stor gadefest :)

TRANSLATION:
I just spend some hours with a dear friend that I haven't seen in a while. These days have given me SO much energy. Spending time with family/friends and loved ones that I don't get to see so often is so wonderful, and I feel like I have so much new energy - it's fantastic :) These shots are from yesterday. Hope you are enjoying your day?! I'm gonna log off and spend some quality time with my mom instead :)

30 May 2012

MOSTLY BLACK




 

Godmorgen piger :) Her er lidt billeder fra i går, hvor jeg havde min nederdel på fra CheapMonday! Den er simpelthen så skøn og jeg elsker at man kan mikse den med hvad som helst. I går blev det så lige til en hel masse andet sort. Det er bare så nemt og det fungerer altid synes jeg. Jeg var i Tyskland med mine forældre og jeg fik tanket op med massere af chokolade og lidt godt at drikke til sommerens grill fester osv. det er jo alt for dyrt at købe alkohol i Sverige (men det ved I jo nok).
Ellers nyder jeg virkelig bare at være sammen med familien og få slappet rigtig af, læst noget skønlitteratur og bare hygge med min familie, mere af det tak! I eftermiddag/aften skal jeg se nogle veninder og min venindes lille søn, det glæder jeg mig virkelig til.
Noget helt andet, hvad er der lige sket med vejret? Det var ikke lige det jeg havde håbet på, jeg havde pakket bikinien og det hele, havde drømt om at kunne ligge ude i haven hele ugen, men det ser vist ikke helt sådan ud?? Eller gør det, der hvor I er? Hmm - så håber jeg solen skinner når jeg kommer hjem til Stockholm igen :) Nu må I Ha' en skøn dag. Jeg vil gå ind og trampe lidt på konditions-maskinen..

TRANSLATION:
A few shots from yesterday - I went to Germany with my parents- I'm wearing my black skirt from Cheap Monday - love that it can be mixed with pretty much everything and it's super comfy as well. Tonight I am spending with my friends and my friend's little son - can't wait to see him and how much he has grown since last time :) Have a wonderful day - I'll go do some cardio..

29 May 2012

MY WEEKEND

 

Hej Piger!
Håber I har haft en skøn Pinse og nydt en ekstra fridag! Jeg tog lørdag morgen (meget tidligt) toget hjem til DK og har spenderet min weekend i København med de bedste mennesker. Jeg har virkelig haft en skøn skøn Pinse :) Jeg blev jo færdig med min sidste eksamen i fredags og har derfor sådan set ferie nu, en meget lang en af slagsen faktisk. Så jeg valgte lige at starte den med en tur hjem til Danmark. Jeg sidder nu på Fyn hos mine forældre hvor jeg skal være denne uge og bare slappe af, spise noget god mad og dyrke lidt motion - en perfekt start på min sommer. Jeg har dog fundet sommerjob i Stockholm som jeg glæder mig til at komme hjem og starte op, det bliver spændende at starte job i Sverige også :) Nåh, nu vil jeg spise lidt frokost og senere skal jeg en tur til Tyskland og handle lidt ved grænsen, det har jeg ikke været i årevis, så det bliver sjovt. Billederne er fra da jeg var ude at spise brunch med min søster i søndags på Østerbro - fantastisk lækkert og ikke mindst skønt at sidde udefor i solen! Kan I have en skøn tirsdag.

TRANSLATION:
After finishing my last exam on Friday I packed my suitcase and went home to Denmark very early Saturday morning. I have spend my weekend in Copenhagen with the most wonderful people :) Now I am at my parents house where I will be the next couple of days. These pictures are from Sunday when I went for Brunch with my sister at Østerbro in Copenhagen.

24 May 2012

IN THE SUN

 



































Hej Piger! Som jeg skrev i går, så havde jeg lyst til is i solen, og så var det jo heldigt at kæresten bød ;) og ligeså heldigt at han også lige kunne tage lidt billeder. De er taget med hans telefon, men synes nu faktisk de er okay - så det kan godt gå an ;) Jeg må få mig en bedre telefon, så man nemmere kan tage finere billeder på farten uden at man altid skal have det store kamera over skulderen - specielt her i sommervarmen, tror jeg hurtigt det kan blive træls. Jeg har skjorte på fra H&M Conscious Collection - den er super fin og sommeragtig, så den skal nok blive flittigt brugt :) Ellers er der vist ikke så meget at sige om outfittet, sort, sort og lidt mere sort :) Jeg udfordrer mig selv i at blive bedre til det med farverne, men ét skridt af gangen ik og faktisk så er jeg bare til sort, og det er vel også helt okay :)

TRANSLATION:
I was crawing an icecream in the sun yesterday so I felt pretty lucky when my boyfriend invited me for one after work ;) and I made him take a few outfit pictures as well. It's pretty simple - I'm wearing my shirt from H&M Conscious Collection. The rest is old and black - I love black, so even though I try to wear colors, I always end up in something black :)

23 May 2012

WHITE LACES



Hej Piger! Jeg sidder på biblioteket for sidste gang dette semester. Lidt underlig følelse! Jeg tager dog hjem lige om lidt for næsen løber og øjnene er blanke - min forkølelse er kun ved at blive værre, ØV altså.. Jeg er ked af, at jeg ikke kan hamle op med lidt bedre billeder for tiden. Jeg har ikke systemkameraet hjemme, men jeg skal love at arbejde på sagen, synes selv det er federe at kunne poste lidt bedre billeder, men bedre med de her end ingenting?! Ik'? Kan I have en fortryllende dag - jeg tror faktisk at jeg fortjener en is i solen senere :) Det vil jeg se frem til - Skal I ikke også have én?!

TRANSLATION:
I'm at the library for the last time this semester - feels kind of weird but I have to leave soon, my cold is getting worse so my nose is constantly running and my eyes are tearing (think it might show on the pictures) ;) Have a wonderful day. I think I will enjoy an icecream in the sun later on today - I feel like I deserve it ;) 

22 May 2012

THIS & THAT #2





Godaften piger!
Har I haft en god dag? Jeg er desværre blevet sådan lidt småsyg - måske er det bare fordi min krop er ved at være træt af alt det her eksamensopgaveskrivnin (don't blame it ;)). Jeg kunne se, at det allerede er en uge siden at jeg postede lidt billeder fra instagram, så tænkte at det var tid igen. Jeg elsker selv disse indlæg hos andre bloggere, så jeg vil også hehe :) Synes I også om de her indlæg? Her er i hvert fald en blanding af lidt af hver fra min ugen som er gået. mit instagram navn er. yothorne - I må gerne følge med hvis I har lyst.

TRANSLATION:
Here is a few pictures from my week on instagram. I really like these posts myself when I read others blogs. Do you guys like posts like this? Anyways I haven't been feeling to good today, think my body is tired of all this exam stress, I know I am :) You are more than welcome to follow me on instagram if you want to, my name is: yothorne

21 May 2012

TWO FROM TODAY



Det er et nået sent indlæg der kommer her, men bedre sendt end aldrig ik'?! I dag har jeg set sådan her ud og været så heldig at nyde 15 minutter i solen med min rugbrødsmad mellem opgaveskrivning og forelæsning på uni :) Men ihh jeg har sat sidste punktum i min anden eksamensopgave her til aften - så nu skal jeg bare rette begge opgaver igennem i morgen, få dem afleveret og så ellers forberede mine to eksamener som jeg har torsdag og fredag i denne uge. Jeg ser så meget frem til fredag aften - hvor jeg kan læne mig tilbage i sofaen og holde sommerferie :) Når jeg tænker over det, så er det sgu ret sejt at jeg nu har klaret to semestre på min kandidat uddannelse og så endda på svensk :) Det må man vist godt klappe sig selv på skulderen over, må man ikke?

TRANSLATION:
Two pictures from today - One of me trying to capture myself in the mirror (hate when nobody is around to help with the outfit pictures) and one of me enjoying some lunch in the sun. I have finished my second exam paper today and will spend the rest of my week preparing for my other exams on Thursday and Friday. To be honest I am quite proud of myself for accomplishing two semesters of my masters (in another country and on another language)!

20 May 2012

NO TITLE


Godaften Piger! Jeg tror bare jeg nøjes med at poste de to billeder her! De siger lidt om min dag i dag i hvert fald :) Jeg endte med en spontan bytur i går sammen med tre søde tøser, så dagen i dagen blev alt andet end jeg havde planlagt - selv i stressede eksamensperioder, er der brug for det! Det var en rigtig hyggelig tøse-bytur så jeg synes det var det værd!
Jeg skal skrive opgave hele aftenen og prøve at indhente lidt af det, jeg ikke har nået i dag - men jeg har købt lækre friske jordbær, så mon ikke det nok går. Jeg håber selvfølgelig at I har en lidt hyggeligere søndag aften i møde.


TRANSLATION:
I will just post these two pictures today - the say a bit about my day anyways ;) I ended up (spontanously) going out last night with three wonderful girls. That means that I didn't get to do any of what I had planned today and I will have to sit all night and study - but... It's was all worth it :) I hope you guys have a great Sunday night.

19 May 2012

YESTERDAY WAS FRIDAY

 




Godmorgen piger (eller god formiddag er det vel :))! Jeg sidder lige og nyder en lidt sen morgenmad - har sovet dejlig længe i dag. Billederne her er fra i går, hvor jeg havde en skøn dag med en blanding af opgaveskrivning - is i solen med sød veninde - og efterfølgende en afslappende aften med film og alt hvad der dertil hører hjemme med kæresten. En virkelig skøn fredag. Jeg havde mine shorts på fra Conscious Collection fra H&M jeg har virkelig brugt dem meget og tror at de bliver ét af mine ynglings stykker denne sæson :) Har I købt noget fra en kollektion?
Jeg vil gøre mig færdig og cykle ud på Uni - har en lang dag med opgave skrivning foran mig - I må have en skøn lørdag.

TRANSLATION:
Hey girls! I am just enjoying an rather late breakfast :) Slept in today. The pictures are from yesterday where I had a really good day combined with both studying, icecream in the sun with a friend and a cosy night at home with my boyfriend. A perfect Friday if you ask me :) I am biking to the library as soon as I'm done here - have a long day ahead of me with my studies. Have a wonderful day guys. BTW I am wearing Conscious Collection by H&M (shorts) I really like them. Have any of you bought anything from that collection?

18 May 2012

BLACK & YELLOW

 

Disse billeder er fra i går, hvor jeg egentligt opholdte mig mest indenfor pga vasketøj og opgave skrivning (men jeg lokkede lige den tømmermands ramte mand med ud i solen, så der kunne tages billeder) Meget meget simpelt - t-shirt og coatede jeans, men dejligt med lidt farve! Aftenen brugte jeg med træning. Er begyndt med ny træning, som er så hårdt at jeg på anden dagen har svært ved overhovedet at bevæge mig rundt. Jeg siger jer at det er fantastisk. Jeg elsker når man kan mærke at man har brugt sin krop til det yderste! Kan I ikke også godt det? Skoene er fra vagabond og dem viste jeg for noget tid siden HER - dem er jeg virkelig glad for.

TRANSLATION:
Simple outfit from yesterday where I spend most of my day inside doing laundry and working on my exam paper... I have shown the shoes earlier HERE - Really glad I bought them.

17 May 2012

SUNNIES





For lang tid siden faktisk, da to af mine skønne veninder besøgte mig i Stockholm købte jeg de her fine solbriller! Jeg har bare slet ikke fået dem vist her på bloggen og synes nu at de fortjener et indlæg - eller måske har jeg faktisk haft dem på, på nogle billeder, men nu får I dem alligevel at se her eksklusivt ;)
Jeg har købt dem på Åhlens (svensk varehus) - kan rigtig godt lide modellen. Jeg har dog en hel masse andre solbriller liggende fra tidligere år, men jeg elsker at kunne bytte lidt rundt, det er en perfekt sommer accessory for mig - eftersom at jeg ikke rigtig kan holde ud, at have for mange smykker på, når det er for varmt. Kan I li' dem?

TRANSLATION:
I bought these sunglasses a while back, I just haven't showed them on the blog yet - but I think they deserve a post :) Do you like them?

16 May 2012

Dreaming of..


Lige nu glæder jeg mig så meget til, at jeg snart skal hjem til Danmark, så jeg kan få et eksemplar i hænderne af det nye Costume og Eurowoman - Jeg ELSKER magasiner og som udenlands dansker (lyder så underligt at skrive, men er vel det jeg er ;) ) så er det virkelig rart, at læse et dansk magasin, specielt disse to som er nogle af mine ynglings. Hvilke er jeres og hvorfor? Jo og så for det andet, så er det nogle vildt lækre forsider der pryder dem begge! Nåh, tilbage til opgaven - jeg må drømmer videre lidt endnu. Ha' en skøn dag.

TRANSLATION:
Dreaming about these two danish magazines just now.. I can't wait to come home soon and buy them... Love the cover of both of them. What's your favorite magazine?

Sources: www.costume.dk / www.eurowoman.dk

15 May 2012

THIS & THAT
















Hej Piger! (og drenge)
Ihh så er der ved at være nedtælling til, at jeg er færdig med mine eksamener og hvor jeg altså glæder mig! Det kribler helt i fingrene på mig når jeg tænker på bloggen. Savner det! Men det har også været rart at tage en god lang pause, fokusere på mine studier og ikke mindst mine tanker om det hele. Jeg tror det bliver sådan, at jeg kommer til at blogge en smule mindre. Ikke sådan så lidt som det her været her på det sidste, men altså sådan så jeg bedre kan få det til at passe ind i skemaet og de andre ting og sager jeg foretager mig og som livet byder på :) Så altså ikke noget med tre-fire indlæg om dagen, men måske et enkelt. Jeg vil også hellere lave lidt færre indlæg og så have tid til at lave dem gode. Hvad synes I om det? Jeg håber jo selvfølgelig at I vil hænge ved :) Men I har været trofaste i denne tid og det vil jeg gerne takke jer for :) Det er skønt, at se, at det kun er minimalt med læsere der er faldet fra under min pause!

Jeg ved ikke om I alle sammen følger med inde på instagram - men jeg tænkte at jeg lige ville poste et par af mine billeder derfra, lidt som en lille summering af, hvad der er sket udenfor bloggen her under min pause :)

TRANSLATION:
Hi girls! (& boys) I am almost done with all my exam which means that I will be back blogging really soon. I have been doing some thought about blogging and my schedule. To make it all come together I wont be blogging several times a day but a bit less than that. I rather do that and then be dedicated to the posts that I have time to do. I really hope all of you will still be following. I am more than greatful for all of you who have sticked to the blog under my break. 
I thought I would share some pictures from instagram. Hope you like it :)